• home
 • video
 • pas verschenen

  Mitrovic ruilt AA Gent voor Straatsburg

  Stefan Mitrovic speelde 113 matchen voor AA Gent.

  Stefan Mitrovic speelde 113 matchen voor AA Gent.

  AA Gent ziet na Samuel Gigot opnieuw een verdediger vertrekken. Stefan Mitrovic verlaat de Ghelamco Arena en gaat zijn geluk beproeven in de Ligue 1 bij Straatsburg.

  De nu 28-jarige Stefan Mitrovic kwam in 2015 op huurbasis over van het Duitse Freiburg. Hij groeide uit tot één van de defensieve steunpilaren bij AA Gent, zijn huurovereenkomst werd nog hetzelfde seizoen omgezet naar een definitieve transfer.

   

  Mitrovic, die ook een seizoen (2012-13) voor KV Kortrijk voetbalde, speelde in totaal 113 wedstrijden voor AA Gent. Daarin scoorde hij 5 keer en deelde hij 1 assist uit. Door een enkelblessure kwam de Serviër het voorbije seizoen slechts tot 23 matchen in actie.

   

  De verdediger trekt nu naar Straatsbrug, waar hij een contract voor 4 seizoenen ondertekend heeft. "Ik zie dit als een topclub en ik ben heel blij met mijn transfer", zegt Mitrovic. "De Ligue 1 is een sterke competitie. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan. De supporters zullen zien dat ik er altijd volledig voor ga."