• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo meldt zich na extra weekje rust bij nationale ploeg

  Ronaldo was tot 26 mei nog actief met Real Madrid.

  Door de Champions League-finale kreeg Ronaldo nog wat meer vakantie.

  Cristiano Ronaldo zal zich vandaag bij de Portugese nationale selectie aanmelden, zo schrijven Portugese media.  De Portugese superster kreeg na de Champions League-finale van bondscoach Fernando Santos een extra week rust ten opzichte van zijn ploegmakkers.

  Speelminuten in uitwuifwedstrijd

  Portugal speelde al twee oefenduels in aanloop naar het WK. Tegen Tunesië werd er 2-2 gespeeld, afgelopen zaterdag nog zakten de Portugezen af naar het Koning Boudewijnstadion (0-0). Portugal moest het in die beide duels doen zonder Ronaldo.  Komende donderdag oefenen de Portugezen nog een laatste keer alvorens af te reizen naar Rusland. Algerije wordt de tegenstander. Verwacht wordt dat Ronaldo daar nog enkele speelminuten zal afmalen.    

  Portugal moet op het WK meteen vol aan de bak. Op 15 juni bekampen Ronaldo en co Spanje in groep B. Nadien volgen nog groepsduels tegen Marokko (20 juni) en Iran (25 juni). 

  Extra week rust

  Na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool mocht Ronaldo genieten van een extra weekje rust. Samen met zijn partner Georgina Rodriguez trok hij naar de Spaanse kuststad Malaga.  Vandaag zal hij zich aanmelden op het trainingskamp van de Portugezen in Cascais.