• home
 • video
 • pas verschenen

  Kabasele kan nog lachen: "En ik die dacht dat ik al een matras had"

  Christian Kabasele en Christian Benteke.

  Kabasele en Benteke haalden het allebei niet.

  Christian Kabasele haalde de definitieve lijst voor het WK niet. Op Twitter reageerde de verdediger van Watford een eerste keer op die teleurstelling. "Ik wens het team het allerbeste in Rusland." Ook Benteke zal nu voor de Rode Duivels supporteren.

  Roberto Martinez had vandaag geen goed nieuws voor Sels, Benteke, Jordan Lukaku en Kabasele. Die laatste heeft op Twitter kort gereageerd op zijn niet-selectie.  "En ik die dacht dat ik al een matras had", begon hij met een grapje.

   

  De verdediger verwijst daarmee naar het matrassenverhaal. Uit de namen die op de matrassen van de Rode Duivels te zien waren, zou enkele dagen geleden al af te leiden geweest zijn welke Belgen er naar Rusland mochten.

   

  "Alle gekheid op een stokje, natuurlijk ben ik teleurgesteld dat ik niet bij de 23 ben. Maar ik wens het team het allerbeste. Ik hoop dat België het zo ver mogelijk schopt. Veel succes!"

  Bij Kabasele kon er op Twitter al een grapje af

  Benteke: "Ik zal hard blijven werken"

  Ook Benteke is er niet bij in Rusland. "Ik ben teleurgesteld, maar ik zal hard blijven werken en ik kom sterker terug. Nu moeten we allemaal achter de Rode Duivels gaan staan en hen laten zien dat we België steunen."