• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Ex-Rode Duivel Lamah brengt Dallas aan de leiding in Western Conference

  Lamah

  Lamah is goed op dreef in de MLS.

  Roland Lamah (30) heeft zijn team FC Dallas met een goal de overwinning bezorgd in de partij tegen Los Angeles FC. Door de 2-1-overwinning komt FC Dallas aan de leiding van de Western Conference.

  Ex-Rode Duivel Lamah speelt sinds 2017 in de Major Soccer League, de Amerikaanse voetbalcompetitie. Afgelopen nacht zette hij de 2-0 op het bord voor zijn team, FC Dallas.

   

  Met wat geluk nam Lamah de bal in de 52e minuut mee voorbij twee verdedigers. Met een welgemikte plaatsbal zette hij zijn team op een 2-0 voorsprong. Diomande maakte nog de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de bezoekers niet meer.

   

  "We geloven in onszelf. We moeten hard blijven werken. Meer kunnen we niet doen. We weten dat we iedere wedstrijd veel kansen zullen krijgen en die moeten we dan proberen afmaken", zei Lamah na de wedstrijd.

   

  Door de zege komt FC Dallas aan de leiding in de Western Conference. Het telt voorlopig 26 punten en heeft daarmee één punt meer dan dichtste belager Sporting Kansas City.

  Bekijk de goal van Roland Lamah:

  Lamah is op dreef

  Lamah is sterk begonnen aan het seizoen. In 13 wedstrijden zit hij voorlopig aan 6 goals en 4 assists. Ook vorig seizoen speelde Lamah een behoorlijk seizoen bij FC Dallas. Toen kwam hij in totaal aan 11 goals en 3 assists in 32 wedstrijden.