• home
 • video
 • pas verschenen

  De 23 Tunesische namen zijn bekend, Gent-speler Bronn is er bij

  De Tunesische bondscoach Nabil Maaloul heeft zijn definitieve WK-selectie bekendgemaakt na een oefeninterland tegen Turkije. Dylan Bronn (AA Gent) mag zich opmaken voor de Wereldbeker. Tunesië is op 23 juni de tweede tegenstander van de Rode Duivels.

  Twee namen in de selectie klinken bekend in de oren van mensen die de Jupiler Pro League volgen. In de verdediging is er zoals verwacht plaats voor AA Gent-verdediger Dylan Bronn.  Ook Anice Badri (ex-Moeskroen), vrijdag nog trefzeker tegen Turkije, mag naar Rusland.

   

  Na de oefenininterland tegen Turkije moesten nog 6 spelers afvallen. Moez Ben Cherifia, Bilel Mohsni, Khalil Chammam, Mohamed Wael El Arbi, Ahmed Akaichi en Karim Laaribi werden de ongelukkigen. 

  • Doelmannen: Moez Hassan (L.B.Chateauroux/Fra), Aymen Mathlouthi (Al Batin/Sau), Farouk Ben Mustapha (Al Shabab/Sau) 
  • Verdedigers: Hamdi Nagguez (Zamalek/Egy), Dylan Bronn (AA Gent/BEL), Rami Bedoui (Etoile du Sahel/Tun), Yohan Ben Alouane (Leicester City/Eng), Syam Ben Youssef (Kasimpasa/Tur), Yassine Meriah (CS Sfaxien/Tun), Oussama Haddadi (Dijon/Fra), Ali Maaloul (Al Ahly/Egy) 
  • Middenvelders: Elyes Skhiri (Montpellier/Fra), Mohamed Amine Ben Amor (Al Ahly/Sau), Ghaylène Chaalali (Espérance de Tunis/Tun), Ferjani Sassi (Annasr/Sau), Ahmed Khalil (Club Africain/Tun), Seifeddine Khaoui (Troyes/Fra), Wahbi Khazri (Rennes/Fra).  
  • Aanvallers: Fakhreddine Ben Youssef (Al Ittifak/Sau), Anice Badri (Espérance de Tunis/Tun), Bassem Srarfi (Nice/Fra), Naim Sliti (Dijon/Fra), Sabeur Khelifa (C.Africain/Tun).