• home
 • video
 • pas verschenen

  Heeft Waasland-Beveren met Kroaat Lulic zijn nieuwe Morioka te pakken?

  Waasland-Beveren heeft Karlo Lulic voorgesteld, een Kroatische middenvelder die voor "beslissende passes en doelpunten moet zorgen". Lulic is 22 jaar en tekende een contract voor 3 jaar.

  Sinds het vertrek van de Japanner Morioka naar Anderlecht ontbrak het Waasland-Beveren aan creativiteit op het middenveld. Met Karlo Lulic hoopt de club dit euvel verholpen te hebben. De  Kroaat koment over van NK Rudes, in eigen land, waarvoor hij 4 keer scoorde en 5 assists gaf afgelopen seizoen.

   

  "Hij moet voor beslissende passes en doelpunten zorgen", schrijft Waasland-Beveren op zijn site. "Het is een aanvallende middenvelder die eventueel ook op de flank uitgespeeld kan worden."

   

  "Karlo heeft een geweldige vista, dat is een van zijn grootste kwaliteiten", zegt scout Daniel Declerck. "Bovendien heeft hij een mooie technische bagage en voldoende loopvermogen om de ploeg weer naar een hoger niveau te tillen."

  Karlo heeft vista, een mooie technische bagage en voldoende loopvermogen om de ploeg weer naar een hoger niveau te tillen.

  Scout Daniel Declerck