• home
 • video
 • pas verschenen

  Timmy Simons wordt assistent van Leko bij Club Brugge

  Timmy Simons blijft Club Brugge ook na zijn spelerscarrière trouw. Hij wordt de rechterhand van coach Ivan Leko. "Hij zal extra aandacht hebben voor de jonge talenten in de A-kern."

  Het hart van Timmy Simons klopt blauw en zwart, want hij speelde (verdeeld over 2 periodes) 10 jaar bij Club Brugge. Afgelopen seizoen wierp Simons zich al wat op als een soort speler-coach en dus is het geen grote verrassing dat hij nu officieel in de technische staf wordt opgenomen.

   

  "Het is fantastisch om zo snel na mijn spelerscarrière al deze stap te kunnen maken", zegt Simons. "Ik heb er enorm veel zin in om nu aan de andere kant mijn rol te spelen. Het zal goed zijn om dicht bij deze spelersgroep te staan, waar we al zoveel mooie dingen mee verwezenlijkt hebben."