• home
 • video
 • pas verschenen

  Pochettino over Real-geruchten: "Wat moet gebeuren, zal gebeuren"

  Mauricio Pochettino is bij de bookmakers kandidaat nummer 1 om het roer over te nemen bij Real Madrid. Zelf zegt hij nog heel gelukkig te zijn bij Tottenham, al slaat hij de deur niet dicht.

  Mauricio Pochettino heeft de voorbije jaren met Tottenham heel wat lof geoogst voor zijn aanvallende en bijwijlen oogstrelende spel. Het is dan ook niet onlogisch dat hij na het afscheid van Zinédine Zidane in het vizier is gekomen. Klein probleempje: Pochettino heeft zijn contract bij de Spurs nog maar net verlengd.

   

  "Ik ben een engagement voor 5 jaar aangegaan bij Tottenham", zegt hij. "Ik ben hier nog heel gelukkig. Mijn inzet is maximaal. Maar je moet ook profiteren van elk moment. Wat moet gebeuren, zal gebeuren. Maar over veronderstellingen spreken, helpt niemand verder."

   

  Pochettino is ook in Spanje geen onbekende. De Argentijn is een clubicoon van Espanyol, waar hij eerst jarenlang als speler actief was en later ook als coach hoge ogen gooide.