• home
 • video
 • pas verschenen

  Jonas De Roeck gaat beloften Anderlecht coachen

  De Roeck

  De Roeck was afgelopen seizoen nog trainer van STVV.

  Jonas De Roeck (38) wordt de nieuwe beloftencoach van Anderlecht. De ex-trainer van STVV volgt Emilio Ferrera op, die Michel Preud'homme volgt naar Standard.

  Voor De Roeck wordt het een nieuwe uitdaging, nadat hij afgelopen seizoen nog trainer was van de eerste ploeg van Sint-Truiden. Hij eindigde met STVV op een verdienstelijke 10e plaats in de reguliere competitie, maar kreeg tijdens play-off 2 te horen dat hij voor volgend seizoen andere oorden mocht opzoeken.

   

  Die andere oorden heeft hij nu bij Anderlecht gevonden. "Ik ben erg tevreden met deze kans om jonge talenten beter te maken en de jeugdopleiding van RSC Anderlecht te ondersteunen", zegt De Roeck. "Ik beschouw deze functie als een buitenkans om mijn trainerscapaciteiten verder te ontwikkelen."

  Tweet: