• home
 • video
 • pas verschenen

  Belgian Bullets op zoek naar nieuwe remmers

  De bobsleevrouwen willen de selectie uitbreiden.

  De Belgische bobsleevrouwen gaan op zoek naar versterking. Met het oog op de Olympische Spelen van 2022 in Peking willen ze de selectie uitbreiden met nieuwe remmers.

  De Belgian Bullets waren in februari in het Zuid-Koreaanse PyeongChang voor de derde keer op rij aanwezig op de Olympische Winterspelen. Daar willen ze graag een vierde opeenvolgende deelname aan toevoegen en daarom gaan ze op zoek naar kandidates om de selectie te versterken.

   

  De bobsleevrouwen lanceerden vandaag een oproep. "Ben jij van nature sterk, explosief, snel en heb je vooral een goede dosis lef! Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zoeken namelijk nieuwe remmers", luidt het.

   

  "Om onze sport te laten groeien, zijn we op zoek naar nieuwe atleten. Je hoeft geen topsporter te zijn, misschien heb je wel verborgen talenten waarvan je niet wist die te hebben. Wie weet sta jij wel op de volgende Olympische Spelen!"

   

  Geïnteresseerden kunnen zich via mail aanmelden bij Elfje Willemsen en An Vannieuwenhuyse. Zij waren allebei stuurvrouw in Pyeongchang en vormden een duo met respectievelijk Sara Aerts en Sophie Vercruyssen. Willemsen, voor wie het de derde Spelen waren, eindigde met Aerts als elfde, debutantes Vannieuwenhuyse en Vercruyssen werden twaalfde.