• home
 • video
 • pas verschenen

  Benzema hoopt op Zidane als Franse bondscoach: "Misschien tot weldra"

  Nu Zinedine Zidane zelf is opgestapt als trainer van Real Madrid wordt her en der gespeculeerd over een toekomst als bondscoach van Frankrijk. Wie niets liever zou hebben is Karim Benzema.

  Woensdag reageerde Karim Benzema nog als door een wesp gestoken op de woorden van de Franse bondsvoorzitter dat er voor de spits geen plaats meer is bij "Les Blues".  Een dag later heeft Benzema opnieuw hoop. 

   

   "Ik heb het plezier niet gekend om samen met jou te voetballen maar heb de immense eer gehad jou als trainer te hebben", tweette Benzema. "Ik dank je uit de grond van mijn hart voor alles wat je me hebt bijgebracht. Goede verderzetting en misschien tot binnenkort", waarna een knipogende smiley volgde.

   

  Zeker is dat Zidane in zijn tweeënhalf seizoen als trainer van Real Madrid altijd  veel vertrouwen gaf aan zijn landgenoot. Ook op de momenten dat Benzema van de fans en de pers veel kritiek kreeg.  Veel minder duidelijkheid is er over de toekosmt van Zidane. Zijn afscheid bij Real wordt door sommigen gezien als een stap richting de nationale ploeg, maar meer dan geruchten zijn er voorlopig niet.