• home
 • video
 • pas verschenen

  Real Madrid haalt opnieuw Braziliaans talent

  Rodrigo

  Rodrigo tekende voor 6 jaar bij Real Madrid.

  Champions League-winnaar Real Madrid heeft opnieuw een Braziliaans raspaardje binnengehaald. De 18-jarige spits Rodrigo Rodrigues ondertekende een 6-jarig contract bij 'de Koninklijke'. 

  De entourage van Rodrigo Rodrigues bevestigde vandaag de overstap van hun 18-jarige pupil naar Real Madrid. De spits komt over van de Braziliaanse eersteklasser Gremio Novorizontino.

   

  Op Instagram sprak Rodrigo vol bewondering over zijn nieuwe club. "Het is een droom om het shirt van de beste club in de wereld te mogen dragen. Ik ben er zeker van dat ik in de best mogelijke omgeving terechtkom om te groeien als speler. Ik hoop dat ik de fans kan plezieren en veel titels zal winnen."

   

  Rodrigo zal volgend seizoen in Spanje beginnen bij Castilla, de reserveploeg van Real Madrid, in de hoop later uit te groeien tot een vaste waarde bij de A-ploeg.

   

  Hoeveel de nieuwbakken spits gekost heeft, is nog niet bekend. In mei van vorig jaar investeerde Real nog fors in een ander Braziliaans talent, Vinicius Junior. Toen bedroeg de transferprijs 45 miljoen euro.

  Bekijk de skills & tricks van Rodrigo: