• home
 • video
 • pas verschenen

  Paul Vervaeck is nieuwe coach van Kangoeroes Mechelen

  Basketbalclub Mechelen heeft met Paul Vervaeck een nieuwe trainer.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft Paul Vervaeck (62) aangesteld als nieuwe hoofdcoach. Hij tekende een contract voor twee seizoenen. Vervaeck komt over van het Nederlandse ZZ Leiden.

  Bij Kangoeroes is Vervaeck een oude bekende. Hij coachte de ploeg al tussen 2009 en 2012, toen nog in tweede afdeling. Na een seizoen bij Fleurus (2012-2013) belandde Vervaeck bij Antwerp Giants (2013-2015).  Nadien trok hij naar Leiden.

   

  Vervaeck volgt bij Kangoeroes, dat van Willebroek naar Mechelen verhuist, Yves Defraigne op.  "Met de verhuis van de club naar Mechelen keert Paul Vervaeck na een 30-tal jaar terug naar de stad waar hij als assistent begon, toen nog bij het succesvolle Racing Mechelen", meldt de club.