• home
 • video
 • pas verschenen

  John Terry verlaat Aston Villa na mislopen van promotie

  John Terry.

  John Terry speelde pas sinds dit seizoen bij Aston Villa.

  John Terry zegt Aston Villa na een seizoen al opnieuw vaarwel.  De tweedeklasser greep afgelopen weekend nog naast een ticket voor de Premier League. "Ik ben heel trots dat ik de kans heb gekregen om hier te spelen en om jullie kapitein te zijn."

  Na 22 jaar nam John terry afgelopen zomer afscheid van Chelsea. De verdediger trok naar Aston Villa in de Engelse tweede klasse. Hij speelde 36 wedstrijden in het shirt van de club.

   

  In de promotiefinale tegen Fulham greep Aston Villa afgelopen weekend naast de promotie en nu ziet de club uit Birmingham ook Terry vertrekken. "Hij was een echte leider en gaf ons alles waar we op gehoopt hadden en meer", klonk het op de clubwebsite.

   

  "Ik heb alles gegeven dit jaar, zowel op als naast het veld. Het doet echt pijn dat we naast de promotie gegrepen hebben. Deze club hoort echt thuis in de Premier League", schreef John Terry op Instagram. "Ik ben heel trots dat ik hier heb kunnen spelen en dat ik hier kapitein ben geweest."

   

  "De supporters zijn fantastisch geweest. Deze club heeft voor altijd een plaats in mijn hart." Wat de 37-jarige Terry nu van plan is, is niet geweten.

  Terry nam afscheid met een boodschap op Instagram