• home
 • video
 • pas verschenen

  IN BEELD: Nainggolan vliegt toch mee naar Rusland, als versiering: "LOL"

  Nainggolan lijkt toch al te kunnen lachen met zijn niet-selectie.

  0 / 0

  Het vliegtuig dat de Rode Duivels naar Rusland moet brengen is helemaal afgewerkt. Brussels Airlines lanceerde een filmpje met de making-of én een pak foto's van Trident, al enkele jaren de naam van de Airbus A320 die onze voetbalhelden vervoert. Opvallend: Radja Nainggolan zit figuurlijk mee aan boord en vindt dat zelf best grappig.

  "Iemand moet van zitje wisselen"

  De Belgische luchtvaarmaatschappij kleedde de binnenkant helemaal aan en versierde de kastjes boven de hoofden met 35 topmomenten uit het Belgische interlandvoetbal sinds 1904.

   

  Opvallend: op de afscheidingswand vooraan in de buurt van de cockpit hangt een grote foto van vierende Duivels die Nainggolan feliciteren met een doelpunt. En laat de Roma-middenvelder nu net thuisgelaten zijn door bondscoach Roberto Martinez.

   

  De foto doet Nainggolan op Instagram toch even nadenken. Maar de flamboyante voetballer steekt er met een pak lachende smileys zelf de draak mee: "Raad eens wie er scoorde? Ik denk dat iemand van zitje zal veranderen. LOL"

   

  Met die iemand zal hij dan wellicht de bondscoach bedoelen... Die komt hij bij de nationale ploeg alvast niet meer tegen, want Nainggolan kondigde na zijn niet-selectie aan dat hij stopt als international.

  Radja Nainggolan

  Dit is Trident, het WK-vliegtuig van de Rode Duivels:

  Foto's van Trident: