• home
 • video
 • pas verschenen

  De Sporza WK-Pronostiek: toon dat jij de grootste voetbalkenner bent

  De Grote Sporza WK-pronostiek

  Maak een competitie aan en nodig je vrienden uit om mee te spelen

  0 / 0

  Met ‘De Grote Sporza WK-Pronostiek’ organiseer je snel en makkelijk een online competitie onder vrienden rond het WK voetbal. De score houden wij wel bij. 

  Gedaan met sukkelen in Excel

  Een pronostiek onder vrienden of collega’s is altijd gesukkel met Excel-bestanden, verfrommelde papiertjes of bierkaartjes. Maar daar hebben we met Sporza iets op gevonden: ‘De Grote Sporza WK-Pronostiek’.

  Je competitie een naam geven, vrienden uitnodigen en je voorspellingen invullen: meer moet je niet doen. Het klassement van je competitie houden wij automatisch en live bij, zodat jij meer tijd hebt om naar het voetbal te kijken.

  Speel tegen Jan Mulder

  Je speelt trouwens niet alleen onder elkaar, want onze BV’s doen ook mee. Zo kan je jouw pronostiek en score vergelijken met die van Karl Vannieuwkerke, Jan Mulder of andere bekende gezichten, en tonen dat jij het beter weet dan die mannen op tv.

  Geen gedoe met logins en wachtwoorden

  Ook de bomma “die niks van computers kent” kan meespelen, want je kan zonder wachtwoord of login de pronostiek van iemand anders invullen. Het aanmaken van een competitie is zo simpel als het opstarten van een Doodle. Gewoon naam en prono ingeven, en klaar is bomma.
   

  Let dus op: je kunt niet aanmelden in onze pronostiektool. Het is belangrijk dat je de unieke-ID van jouw competitie goed bewaart. Sowieso krijg je een mailtje met de link naar jouw competitie. 
   

  En tenslotte een boodschap voor de valsspelers: alle wijzigingen worden bijgehouden, dus als je iemand een loer wil draaien door een prono aan te passen, dan word je betrapt!

  Hoe werkt het?

  1. Maak een competitie aan op wkpronostiek.sporza.be
  2. Nodig vrienden, familie of collega’s uit om samen te pronostikeren
  3. Vul je voorspellingen in
  4. Bewaar je mail met de unieke ID van jouw competitie
  5. Volg je competitie via de live rangschikking

  Ga naar wkpronostiek.sporza.be en laat het pronostikeren beginnen!