• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi haalt opnieuw Iraanse international binnen

  Ali Gholizadeh

  Ali Gholizadeh en Charleroi hebben elkaar gevonden.

  Charleroi heeft een akkoord met Ali Gholizadeh. De 22-jarige Iraanse flankspeler staat te boek als een van de grootste talenten van zijn land.

  Charleroi was Gholizadeh al een paar weken aan het opvrijen. De club had de Iraniër, die tot de Iraanse voorselectie van het WK behoort, en zijn manager een tijdje geleden al eens uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De prettige kennismaking is uitgemond in een contract.

   

  Gholizadeh heeft in Charleroi een contract voor twee seizoenen ondertekend, met een optie op twee jaar extra. Charleroi-topman Mehdi Bayat stuurde op zijn Twitter-account een foto de wereld in waarop hij samen met Gholizadeh poseert voor een zebra-schilderij.

   

  De komst van Gholizadeh betekent dat Charleroi nu twee Iraanse spelers in zijn kern telt. Kaveh Rezaei speelt sinds de zomer van vorig jaar voor de ploeg van Felice Mazzu. Hij maakte meteen indruk en scoorde afgelopen seizoen aan de lopende band.

  Mehdi Bayat en zijn aanwinst: