• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel: "Niveau te laag in China? Na elke training doe ik extra oefeningen"

  Axel Witsel heeft nog wat last van zijn knie.

  Axel Witsel heeft nog wat last van zijn knie.

  0 / 0

  Axel Witsel voelt zich op zijn plek bij de Rode Duivels. "Dat in de Chinese competitie spelen een reden is om niet naar het WK te gaan? Daarmee ga ik niet akkoord", zegt Witsel.

  Witsel: "Knieblessure is niet erg"

  De afgelopen maanden stoomde Axel Witsel zich klaar voor het WK bij Tianjin Quanjian, in China. "Ik heb tijdens de laatste match in de Aziatische Champions League wel een trap tegen mijn knie gekregen", zegt Witsel.

   

  "Maar de blessure is niet ernstig. Ik heb nu voor enkele dagen een individueel programma gekregen van de bondscoach. Over een paar dagen zal mijn knie weer helemaal in orde zijn. "

  "Op het WK ben ik niet de enige uit de Chinese competitie"

  Veel mensen zeggen dat het niveau in de Chinese competitie te laag is en dat Witsel het niet verdient om naar het WK te gaan. “Daarmee ga ik niet akkoord", zegt Witsel.

   

  "De Chinese competitie is natuurlijk niet zoals de Premier League, de Serie A of de Primera Division. Maar het gebrek aan intensiteit probeer ik te compenseren door na de trainingen zelf nog extra oefeningen te doen. Dat is de enige manier om topfit te blijven."

   

  "Ik geef ook altijd het beste van mezelf bij de nationale ploeg en de bondscoach is altijd tevreden over mij. Ik ben niet de enige uit de Chinese competitie die actief zal zijn op het WK. Denk maar aan Renato Augusto bij Brazilië en Mascherano bij Argentinië.  Dus, ik zie geen problemen."