• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Egyptische voetbalbond is positief: Salah maar 3 weken out

  Mo Salah blesseerde zich aan zijn linkerschouder.

  Mo Salah blesseerde zich aan zijn linkerschouder.

  Egypte bidt voor Mo Salah zodat hij op tijd opgelapt geraakt voor het WK. "We zullen zijn hersteltijd van 3 à 4 weken proberen in te korten", zei Liverpool-kinesist Ruben Pons. De Egyptische voetbalbond meent nu dat het maximaal drie weken zal duren voor de aanvaller weer fit is.

  In theorie zou Salah de groepsfase missen op het WK

  Mo Salah blesseerde zich in de Champions League-finale aan zijn linkerschouder. De 25-jarige spits revalideert momenteel in Spanje, met specialisten van Liverpool en de Egyptische voetbalbond.

   

  "In theorie heeft Salah 3 à 4 weken hersteltijd nodig", zegt Liverpool-kinesist Ruben Pons. Dat zou betekenen dat Salah de groepsmatchen op het WK zou missen: tegen Uruguay (15 juni), Rusland (19 juni) en Saudi-Arabië (25 juni).

   

  "Maar we zullen zijn hersteltijd proberen in te korten", zegt de kinesist van Liverpool. "Dat is ons doel." De arts van de Egyptische bond klinkt nog positiever. Die benadrukt na een onderzoek dat Salah binnen drie weken al opnieuw fit zou zijn. Zo zou hij eventueel toch al kunnen spelen tegen Rusland en Saudi-Arabië.