• home
 • video
 • pas verschenen

  Klierkoorts houdt Lawrence Naesen even uit peloton

  Lawrence Naesen (25) is aan zijn debuut bezig bij een WorldTour-ploeg.

  Lawrence Naesen zal even niet meer in het peloton te zien zijn. De jongere broer van Belgisch kampioen Oliver kampt met klierkoorts.

  Lawrence Naesen staat op de startlijst voor de Hammer Series in Limburg, maar Lotto Soudal zal op zoek moeten gaan naar een vervanger. Lawrence, bezig aan zijn eerste jaar bij een WorldTour-ploeg is even buiten strijd door klierkoorts.

   

  "Slecht nieuws", schrijft Naesen op Twitter. "Mononucleosis zal me even uit het peloton houden. Gelukkig heb ik het beste team achter mij om me opnieuw gezond te krijgen." Naesen was afgelopen zondag nog aan de slag in de Hammer Series in het Noorse Stavanger.