• home
 • video
 • pas verschenen

  Carl Hoefkens keert terug naar Club Brugge als assistent-beloftetrainer

  Carl Hoefkens stond vijf jaar in de achterhoede van Club Brugge.

  Club Brugge is bij zijn zoektocht naar een assistent-trainer voor de beloften (U21) en U18 terechtgekomen bij een ex-speler. Carl Hoefkens, van 2009 tot 2013 verdediger op Jan Breydel, neemt de taak op zich.

  "Vanaf 1 juli keer ik terug bij Club Brugge", vertelt Hoefkens op de clubwebsite. "Ik ga samenwerken met de trainers van het eerste elftal om de jeugd zich nog beter te laten ontwikkelen."

   

  "Ik ben nooit echt weggeweest bij Club Brugge. Ik heb een tijdje in Spanje gewoond en was in die periode niet echt betrokken bij Club. Maar ik ben ze altijd blijven volgen. Ik woon sinds kort opnieuw in België en heb het laatste seizoen veel van hun wedstrijden gezien. Nu ben ik echt helemaal terug en dat geeft een heel goed gevoel."

   

  Hoefkens zet met zijn taak als assistent-coach van de beloften zijn eerste stapjes in het trainerschap. Ook Philippe Clement (Genk) en Sven Vermant (ex-Waasland-Beveren) bouwden zo aan de start van hun trainerscarrière.

  Tweet: