• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot Wilrijk zet 1A-ambities kracht bij met 7e(!) transfer

  Grégory Grisez verlaat Roeselare voor Beerschot Wilrijk.

  Beerschot Wilrijk is duidelijk niet van plan om een tweede keer op rij naast de promotie naar 1A te grijpen. Het stelde met Grégory Grisez al zijn zevende zomertransfer voor.

  Eerste periodekampioen Beerschot Wilrijk kon 1A al ruiken, maar Cercle Brugge ging uiteindelijk met het promotieticket aan de haal. Een ontgoocheling die ze in Antwerpen geen tweede keer willen meemaken.

   

  Met Stijn Vreven staat volgend jaar al een andere coach langs de lijn, maar ook de spelerskern wordt grondig vernieuwd. Beerschot Wilrijk plukt Grégory Grisez weg bij Roeselare, meteen al de zevende zomertransfer. Hij tekent een contract voor twee seizoenen.

   

  Grisez had nochtans maar net zijn contract op Schiervelde verlengd. "Maar ik ben overstag gegaan voor het ambitieuze plan dat Beerschot Wilrijk voorlegt", zegt de 28-jarige linkerflankspeler. "Ik zou doodgraag in 1A spelen en meen dat ik daar bij Beerschot het meeste kans op maak."

  De 7 transfers van Beerschot Wilrijk

  • Grégory Grisez (linkerflankspeler)
  • Antoine Lejoly (doelman)
  • Emeric Dudouit (rechtsachter)
  • Pierre Bourdin (centrale verdediger)
  • Loris Brogno (aanvaller)
  • Mike Vanhamel (doelman)
  • Stijn Vreven (coach)