• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: prinses en prins drinken van de fles, Ricciardo mét pak in zwembad

  Dolle tafereeltjes op het podium in Monaco.

  De GP van Monaco mag dan een muis gebaard hebben, na de race werd er flink wat afgelachen in het prinsdom. Prins Albert en prinses Charlene dronken champagne (niet uit een glas, maar van de fles!), Daniel Ricciardo nam een frisse duik in het zwembad.

  Wie een pittige race in Monaco verwachtte, kwam bedrogen uit. Het was Daniel Ricciardo die van start tot finish aan de leiding reed en zodoende een kleurloze wedstrijd op zijn naam schreef. Na de wedstrijd werd er toch gefeest dat het een lieve lust was, op het podium en in het zwembad.

  Ricciardo biedt de fles aan de prins en prinses aan:

  Foto's:

  Winnaar Ricciardo springt in een zwembad: