• home
 • video
 • pas verschenen

  Balotelli scoort meteen voor Squadra Azzurra na 4 jaar afwezigheid

  Balotelli bedankte na 20 minuten voor het vertrouwen.

  Italië heeft Saudi-Arabië in een oefeninterland geklopt met 2-1. Verloren zoon Mario Balotelli bedankte bondscoach Mancini voor een nieuwe kans bij Italië en opende de score.

  Balotelli en zijn vervanger klaren het karwei

  Italië is straks voor het eerst in 60 jaar niet te bewonderen op het WK voetbal. Nieuwe bondscoach Roberto Mancini krijgt daardoor tijd en ruimte om te bouwen aan een nieuw team dat weer kan meestrijden voor prijzen.

  Tegen Saudi-Arabië waren alle ogen gericht op Mario Balotelli. Voor het eerst sinds het WK van 2014 mocht hij nog eens het shirt van La Squadra Azzurra aantrekken.

  Balotelli greep zijn nieuwe kans met beide handen. In minuut 21 nagelde hij de bal in de linkerhoek na balverlies bij Saudi-Arabië. Iets voor het uur werd Balotelli vervangen door Belotti, die de bonus verdubbelde.

  Al Shehri maakte 20 minuten voor tijd nog de aansluitingstreffer: 2-1. Twee maanden geleden klopten de Rode Duivels Saudi-Arabië nog met 4-0. Op 14 juni spelen de Saudi's de openingsmatch tegen Rusland. De andere tegenstanders in groep A zijn Egypte en Uruguay.