• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Ook in het handbal haalt PSG de Champions League-finale niet

  PSG-sterspeler Karabatic kon zijn team niet naar de CL-finale leiden.

  Dit weekend is Keulen de gaststad voor de Final 4 in de Champions League van het handbal. Met Nantes en Montpellier strijden de outsiders om de titel, terwijl het sterrenensemble van PSG en titelverdediger Vardar Skopje om de troostprijs bikkelen.

  Het steenrijke PSG greep vorig jaar maar net naast de hoofdprijs, en ook dit seizoen zal de Parijse topclub de Champions League niet winnen. In een Frans gekleurde halve finale was Nantes met 32-28 te sterk.

   

  Ook in de 2e halve finale behaalde een Franse club de overwinning: Vardar moest het hoofd buigen voor Montpellier. Na een prangend slot werd het 27-28. De Champions League-finale wordt vandaag om 18u afgewerkt.

  Bekijk hier de hoogtepunten van Nantes-PSG en Vardar-Montpellier