• home
 • video
 • pas verschenen

  Mignolet op Twitter: "Alle spelers zijn teleurgesteld"

  Mignolet bleef in de CL-finale de hele match op de bank.

  Simon Mignolet mocht gisteren vanop de 1e rij waarnemen hoe zijn ploeg Liverpool de CL-titel verspeelde door enkele blunders van concurrent Karius. Op Twitter reageerde de Rode Duivel vanmiddag kort, zonder zijn collega-doelman daarbij af te vallen.

  Liverpool-doelman Simon Mignolet blonk uit in afwezigheid op de 1e trainingen van de Rode Duivels deze week. De reden? Mignolet maakte zich op om voor het eerst in zijn carrière de Champions League-finale te spelen.

   

  Al zat écht spelen er niet in voor de Rode Duivel. Mignolet is al een tijde uit het doel van Liverpool verdreven door de Duitse doelman Loris Karius, en dat was in de CL-finale van gisteren niet anders. Mignolet bleef 90 minuten aan de bank gekluisterd. Van daaruit zag de Belgische nummer 2 perfect hoe zijn Duitse concurrent de hoofdrol opeiste met 2 straffe blunders.

   

  Na de match bleef Mignolet stoïcijns terwijl hij zijn ploegmaats probeerde te troosten. Die houding trok Mignolet vandaag door naar zijn zijn reactie op Twitter, waarin hij verkondigde "trots te zijn op alle 'Reds' " en de supporters bedankte voor hun steun gedurende de hele CL-campagne. Hij gaf ook aan dat alle Liverpool-spelers teleurgesteld zijn.

  De tweet van Mignolet: