• home
 • video
 • pas verschenen

  Karius tweet day after: "Ik heb nog niet geslapen"

  Loris Karius trok gisteren al in tranen naar de Liverpool-fans.

  Loris Karius was gisteren de man van de match in de Champions League-finale, maar dan in de negatieve zin. De Liverpool-doelman verontschuldigde zich vandaag bij iedereen voor zijn 2 blunders, waardoor Real Madrid met 3-1 kon winnen. "Ik bedank de fans voor de steun, ook na de match. We zullen hier sterker uitkomen."

  Een slechte uitgooi richting Benzema en een bal met zeep aan zijn handen van Bale zorgden respectievelijk voor de 1-0 en 3-1. Zo maakte hij het Real makkelijk(er) om de finale te winnen. De Duitser, die door Jürgen Klopp ten koste van Simon Mignolet in het Engelse doel werd gedropt, verontschuldigde zich gisteren na de wedstrijd in Kiev al uitgebreid én in tranen bij de fans.

   

  Daar kwamen vanmiddag rond 17u nog enkele tweets bij, waarbij hij zich richtte tot de fans: "Ik heb op dit moment nog niet echt geslapen. De fases spelen zich telkens opnieuw af in mijn hoofd."

   

  "Een eindeloze sorry naar mijn teammaats, naar jullie fans en naar de hele staf. Ik weet dat ik het verknoeid heb met die 2 fouten en dat ik jullie allemaal in de steek gelaten heb."

   

  "Ik zou graag de tijd terugdraaien, maar dat is niet mogelijk. Dat we allemaal voelden dat we Real Madrid konden kloppen en we lang in de wedstrijd bleven, maakt het nog erger."

   

  "Ik wil onze ongelooflijke fans bedanken die naar Kiev kwamen en die mij steunden, ook na de match. Ik beschouw dat niet als vanzelfsprekend en het toonde me andermaal wat voor een grote familie we zijn. Bedankt en we zullen sterker terugkeren."