Ga naar de inhoud

meest recent

Van den Bergh klopt nummer 1 Van Gerwen, maar sneuvelt in finale

 za 26 mei 2018 09:36
Meer dan 20.000 fans zagen Dimitri Van den Bergh aan het werk.
Darter Dimitri Van den Bergh is er net niet in geslaagd om zijn eerste grote vis binnen te halen. Op de German Masters schopte hij het tot de finale, maar daar was de Oostenrijker Mensur Suljovic te sterk.

De 23-jarige Dimitri Van den Bergh is een van de coming men in de dartswereld en dat bewees hij in de kwartfinales van de German Masters door in het stadion van Schalke 04 voor het oog van meer dan 20.000 fans (een record!) de Nederlandse supercrack Michael van Gerwen voetje te lichten.

Van den Bergh was gelanceerd en schakelde na de nummer 1 van de wereld ook de nummer 4, Gary Anderson, uit. Het zwaarste leek achter de rug, maar de tank van onze landgenoot was blijkbaar leeg. Van den Bergh sukkelde tegen Suljovic met zijn uitworpen en betaalde dat cash.

Parcours van Dimitri Van den Bergh op de German Masters

  • Ronde 1: Martin Schindler (Dui/58) 6-0
  • Kwartfinales: Michael van Gerwen (Ned/1) 8-3
  • Halve finales: Gary Anderson (Sch/4) 8-7
  • Finale: Mensur Suljovic (Oos/6) 2-8

VIDEO: Van den Bergh schakelt Van Gerwen uit

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VIDEO: Van den Bergh buigt het hoofd in de finale

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.