• home
 • video
 • pas verschenen

  Karius verontschuldigt zich met tranen in de ogen bij Liverpool-fans

  Loris Karius was er het hart van in.

  Loris Karius is kop van Jut bij Liverpool na de Champions League-finale. De blunderende doelman mag twee doelpunten van Real Madrid op zijn conto schrijven en ging zich dan ook met tranen in de ogen verontschuldigen bij de meegereisde supporters.

  Een nonchalante inworp en een mislukte save. De twee blunders in de finale van het Kampioenenbal zullen Loris Karius nog lang achtervolgen. 

  De Duitse doelman, die Simon Mignolet halverwege het seizoen van onder de lat verdrong, speelde een hoofdrol in de nederlaag van Liverpool. Met spijt en tranen in de ogen probeerde hij zich na het laatste fluitsignaal nog te verontschuldigen bij het publiek.

  "Je hebt medelijden met hem, maar ik ben bezorgd over zijn toekomst", zei ex-Manchester United-verdediger Rio Ferdinand.