• home
 • video
 • pas verschenen

  Insinueert Ronaldo vertrek? "Het was leuk om voor Real Madrid te spelen"

  Heeft Cristiano Ronaldo zijn laatste wedstrijd voor Real gespeeld?

  Ronaldo heeft het Champions League-feestje van Real Madrid een rare kleur gegeven. In zijn interview na de finale leek hij zijn vertrek bij de Koninklijke aan te kondigen. "Ik geef over enkele dagen meer informatie over mijn toekomst", zei hij.

  "Zeg niet dat ik zeker vertrek"

  Cristiano Ronaldo speelt al negen jaar de pannen van het dak bij Real Madrid, maar zoekt de Portugese sterspeler andere oorden op? Na de Champions League-finale zaaide hij verwarring met zijn quotes.

  "Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen. Dat moet Real blijven doen! Met mij in de ploeg? Laat ons eerst genieten van de overwinning. Over enkele dagen zal ik meer informatie geven aan de supporters, die me altijd hebben gesteund."

  "Het was leuk om voor Real Madrid te spelen. Klinkt dat als een afscheid? Op deze momenten is de toekomst van geen enkele speler van belang. Ik zeg niet dat ik zeker vertrek, jullie zullen wel zien."

  Zidane: "Hij blijft"

  Volgens Zinédine Zidane zal Cristiano Ronaldo snel van toon veranderen. "Hij blijft bij Real Madrid", is de coach overtuigd. "Over enkele dagen zal hij anders klinken."

  Over de toekomst van Gareth Bale is Zidane minder zeker. "Het is wat ingewikkeld, maar iedereen moet zelf over zijn toekomst beslissen", vindt de voormalige sterspeler. "Het klopt dat sommige spelers meer speeltijd verdienen, maar een coach moet nu eenmaal keuzes maken."

  Waar de toekomst van Bale ligt, is nog gissen. Contractueel kan Tottenham de aanvaller terug naar Londen halen, maar die kans is klein. Wordt het een ticketje naar Manchester? Volgens de Britse media staat Bale op het lijstje van United.