• home
 • video
 • pas verschenen

  Will Smith presenteert WK-lied: "Ik wil de wereld zien dansen"

  "Live it Up" heeft voorlopig nog geen videoclip.

  Het officiële WK-lied "Live it Up" is vandaag voorgesteld. De Amerikaanse acteur en rapper Will Smith zingt het het lied samen met de Puerto-Ricaan Nicky Jam en de Kosovaarse Era Istrefi.

  "Het WK brengt mensen van over de hele wereld samen"

  "Live it Up" is geproduceerd door DJ Diplo en is een samenwerking tussen de Amerikaanse superster Will Smith, de Puerto-Ricaanse reggaetonartiest Nicky Jam en zangeres Era Istrefi, naar eigen zeggen een Albanese Kosovaarse.

  Op 15 juli zal het drietal het WK-lied live spelen vlak voor de finale van het wereldkampioenschap voetbal in Moskou. De mensen in de tribunes hebben dus nog even de tijd om de songtekst helemaal uit het hoofd te leren.

  Will Smith vindt het een geweldige eer om het WK-lied te mogen zingen. "Het WK voetbal is een uniek evenement en het brengt mensen van over de hele wereld samen om magie te ervaren en te lachen. Het nummer bevat een mix van muziekgenres en wij willen de hele wereld zien dansen."

  Op een videoclip voor het nummer is het nog even wachten. Op 7 juni geeft de wereldvoetbalbond FIFA de officiële muziekvideo vrij.

  "Live it Up":