• home
 • video
 • pas verschenen

  West Ham dumpt Patrice Evra al opnieuw na enkele maanden

  Evra kwam maar vijf keer in actie bij West Ham.

  Het aflopende contract van Patrice Evra bij West Ham United wordt niet verlengd. Hij had pas begin februari zijn handtekening gezet bij de Engelse club. De Fransman was toen transfervrij want zijn vorige club had hem ontslagen na een incident met een supporter.

  De carrière van de 37-jarige Patrice Evra zit stevig in het slop. In november vorig jaar werd zijn contract bij Olympique Marseille ontbonden, nadat hij tijdens de opwarming van een Europa League-wedstrijd slaags raakte met een supporter van zijn eigen team.

  West Ham United bood hem in februari een uitweg, maar in de Premier League kwam de Fransman maar tot vijf officiële optredens. De cllub, die volgend seizoen gecoacht wordt door Pellegrini, besloot het contract van Evra niet te verlengen.

  Ook het contract van de Welshe clublegende James Collins (34), die tien seizoenen actief was bij West Ham, werd niet verlengd. "We willen hem bedanken voor alles wat hij voor West Ham gedaan heeft."