• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: NHL-spelers komen uit strafhokje en gaan meteen op de vuist

  Tom Wilson en Braydon Coburn gaan met elkaar op de vuist.

  Het valt niet zo vaak meer voor als vroeger, maar af en toe gaan de handschoenen nog een keer uit in de NHL voor een vechtpartij. Dat was vannacht het geval in het duel tussen de Washington Capitals en Tampa Bay Lightning. Tom Wilson en Braydon Coburn zaten samen een tijdstraf uit en gingen op de vuist nadat ze uit het strafhokje waren gekomen.

  Bekijk het gevecht

  Washington schakelt Tampa Bay uit en haalt NHL-finale

  De knokpartij was maar een voetnoot in de beslissende zevende wedstrijd tussen Washington en Tampa Bay. Dankzij een 0-4-zege haalde Washington voor het eerst sinds 1998 de NHL-finale, daarin nemen ze het vanaf maandag op tegen de Vegas Golden Knights. Het is de eerste NHL-finale voor de Rus Ovetsjkin, een van de beste spelers ter wereld.