Ga naar de inhoud

meest recent

      Gent is met Stallone Limbombe voorbereid op vertrek Moses Simon

       do 24 mei 2018 17:39
      Stallone Limbombe kiest na PSV en Antwerp voor AA Gent.
      Zoals verwacht heeft Stallone Limbombe (27) een contract voor drie jaar bij AA Gent getekend. "Het voelt als thuiskomen", klinkt het bij de flankspeler.

      Moses Simon had al even duidelijk gemaakt dat hij aan zijn laatste wedstrijden bij AA Gent bezig was, dus werd de zoektocht geopend naar een nieuwe flankaanvaller. Gent kwam snel uit bij Stallone Limbombe (Antwerp), die in de jeugdreeksen nog voor de Buffalo's speelde.

      Limbombe verlengt zijn contract niet bij Antwerp en kiest voor een 3-jarig avontuur in de Ghelamco Arena. "Het is speciaal om terug te komen", zegt hij. "Het voelt als thuiskomen."

      "De club heeft alvast een serieuze evolutie doorgemaakt. Toen ik hier vertrok, speelden we nog in het Ottenstadion. "

      Louwagie: "Verwonderd dat er niet meer clubs geïnteresseerd waren"

      Gent slaat zijn eerste slag op de transfermarkt. "Er staan mogelijk buitenspelers op het punt om te vertrekken, zoals Moses Simon. Met Stallone trekken we een Belgische flankspeler aan", zegt manager Michel Louwagie.

      "We waren een beetje verwonderd dat andere clubs niet meer geïnteresseerd waren. Dus dank aan vader Limbombe, want we hebben nooit met Stallone zelf gesproken."

      Tweet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.