• home
 • video
 • pas verschenen

  15.000 HSV-fans verlengen hun abonnement ondanks degradatie

  Hamburg speelt volgend seizoen in de Tweede Bundesliga.

  Ook in de Tweede Bundesliga zal Hamburger SV op heel wat toeschouwers mogen rekenen. Een week na de start van de abonnementenverkoop hebben al 15.000 HSV-fans hun seizoenskaart verlengd. "Er zal hier ook volgend seizoen een dolle sfeer te beleven zijn", zegt HSV-bestuurslid Frank Wettstein.

  "Dolle sfeer"

  Hamburg degradeerde twee weken geleden voor het eerst in haar geschiedenis naar de tweede klasse. Daar zal de club nog steeds op heel wat fans mogen rekenen. Een week na de start van de abonnementenverkoop hebben al 15.000 HSV-fans hun seizoenskaart verlengd.

  "We zijn heel tevreden met de vele aanvragen", reageerde HSV-bestuurslid Frank Wettstein. "Er zal ook volgend seizoen een dolle sfeer te beleven zijn in ons Volksparkstadion."

  Meer dan 80.000 fans

  De ledengroei is sinds de degradatie alleen maar toegenomen, meldt de club. Er hebben zich de voorbije twee weken 4.000 nieuwe fans aangemeld. De club komt zo op een totaal aantal leden van meer dan 80.000 uit.

  Hamburg beëindigde de Bundesliga op de zeventiende en voorlaatste plaats, met de degradatie als gevolg. HSV was de enige Duitse club die sinds de start van de Bundesliga (in 1963) altijd in de hoogste afdeling speelde.