Spajic verlaat Anderlecht en zoekt voetbalgeluk in Rusland

  Uros Spajic

  Uros Spajic verlaat Anderlecht na twee seizoenen.

  Het vertrek van Uros Spajic bij Anderlecht hing al in de lucht en nu is de transfer ook definitief rond. De 25-jarige verdediger trekt naar Krasnodar in Rusland.

  Uros Spajic loopt al twee jaar rond in Anderlecht. Eerst op huurbasis, voor hij deze zomer definitief werd overgenomen van Toulouse. Hij kwam voor paars-wit tot 75 officiële duels als centrale verdediger.

   

  Nu zit zijn tijd bij de club er definitief op. Anderlecht laat de 25-jarige Serviër naar Krasnodar vertrekken. Dat is de nummer 4 uit de Russische competitie. Mogelijk maakt hij al eerder kennis met het land want hij zit in de Servische voorselectie voor het WK.

   

  Anderlecht bedankt de speler op zijn clubwebsite voor alles en wenst hem veel succes.