• home
 • video
 • pas verschenen

  Tirpan verlaat Eupen voor Lokeren: "Helpen met stap vooruit zetten"

  Volgend seizoen zal Tirpan niet meer te zien zijn in een shirt van Eupen.

  Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel. Lokeren haalt met Eupen-speler Mickaël Tirpan een defensieve versterking binnen. De polyvalente verdediger heeft een contract voor vier jaar getekend.

  Tirpan (24) debuteerde in de hoogste klasse bij Moeskroen en koos vorig voor een avontuur bij Eupen. Daar stond hij steevast in de basis op de rechtsachter.

   

  Een positie waar Lokeren versterking voor zicht. Het bood de Brusselaar een contract voor vier jaar aan. "Het spreekt vanzelf dat ik erg blij ben met mijn komst naar Lokeren", vertelt Tirpan. "Het is een club die toch tot de vaste waarden mag gerekend worden in ons land."

   

  "Lokeren kende een moeizame start, maar na de komst van Peter Maes ging het steeds beter met het spelpeil en de resultaten. De club wil volgend jaar weer een stap vooruit zetten en het feit dat ze geloven dat ik daarbij kan helpen, geeft me vertrouwen.”

  Tweet over transfer van Tirpan: