• home
 • video
 • pas verschenen

  Kabasele trekt aandacht met memorabele EK-quote De Bruyne

  Christian Kabasele heeft de aandacht getrokken bij de eerste training van de Rode Duivels voor het WK, maar dan vooral met zijn vestimentaire keuze. Op zijn T-shirt prijkte een van de opvallendste quotes van Kevin De Bruyne tijdens de EK-campagne in Frankrijk.

  "Je m'en bat les couilles." Met die tot de verbeelding sprekende quote reageerde Kevin De Bruyne na de 0-2-nederlaag tegen Italië in de EK-groepsfase. Lees: de manier waarop doet er niet toe, zolang de Rode Duivels de volgende wedstrijden maar winnen.

   

  En die uitspraak is een eigen leven gaan leiden. Er is zelfs al een kledinglijn. "Ideaal voor de eerste training met de Rode Duivels", moet Christian Kabasele gedacht hebben. Benieuwd hoe De Bruyne gereageerd zal hebben.

  De andere Rode Duivels hielden het soberder: