Ga naar de inhoud

meest recent

      Waasland-Beveren verwelkomt boomlange Serviër

       ma 21 mei 2018 14:51
      Vukotic is al de 8e aanwinst van Waasland-Beveren voor volgend seizoen.
      Waasland-Beveren heeft zich versterkt met de 2m02 grote Serviër Aleksandar Vukotic. Hij ondertekende een contract op de Freethiel voor drie seizoenen. De 22-jarige verdediger is al de achtste inkomende transfer van Waasland-Beveren voor volgend seizoen.

      "Een impressionante verschijning"

      Aleksandar Vukotic is een 22-jarige Servische verdediger en komt over van de Bosnische eersteklasser FK Krupa, waar hij afgelopen seizoen de aanvoerdersband droeg.

       

      "Vukovic is een impressionante verschijning", zegt hoofdscout Daniël Declerck op de website van Waasland-Beveren. "Met zijn 2m02 en zijn stevige lichaamsbouw beschikt hij over veel duelkracht."

       

      Ondanks zijn grote gestalte zou Vukotic toch "nog voldoende wendbaar" zijn, meent Declerck. "Bovendien heeft hij een goede inspeelpass en is hij één tegen één heel moeilijk te passeren."

      8e aanwinst voor volgend seizoen

      Vukotic is al de 8e inkomende transfer van Waasland-Beveren voor volgend seizoen.

      Eerder haalde de club ook al Lamine Ndao, Djihad Bizimana, Milan Massop, Paul Keita, Alexis Gamboa en Oscar Threlkeld binnen en werd de uitleenbeurt van doelman Davy Roef verlengd.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.