• home
 • video
 • pas verschenen

  Radja Nainggolan mag niet mee naar het WK

  Nainggolan stapt niet mee op het vliegtuig naar Rusland.

  Om 12u maakt Roberto Martinez zijn selectie van 23 voor het WK in Rusland bekend. Radja Nainggolan staat volgens zijn officiële fanclub niet op de lijst van de bondscoach. Verschillende bronnen binnen de KBVB bevestigen dat nieuws.

  Radja Nainggolan is altijd een van de grote vraagtekens geweest in de selectie van Roberto Martinez. De middenvelder van Roma wordt geprezen om zijn sterk schot, technische kwaliteiten, inzicht en strijdlust, maar heeft een knipperlichtrelatie met de bondscoach.

   

  Straks maakt de bondscoach zijn selectie officieel bekend aan de pers, maar de spelers zouden gisterenavond al een telefoontje gekregen hebben.

   

  Nainggolans officiële fanclub, waar zijn broer nauw bij betrokken is, postte na dat telefoontje een korte boodschap op Facebook. "Speechless", stond er bij een foto van een teleurgestelde Nainggolan.

   

  Ondertussen hebben verschillende bronnen binnen de Koninklijke Belgische Voetbalbond het bericht bevestigd. Nainggolan ziet zo een tweede WK op rij aan zijn neus voorbijgaan. Ook op de Wereldbeker van 2014 in Brazilië ontbrak hij, toen nog onder Marc Wilmots.

   

  Op de definitieve bevestiging en een reactie van de bondscoach is het wachten tot 12u. De persconferentie van Martinez is live te volgen op Eén en de livestream van sporza.be.

  Het korte bericht op Facebook: