Ga naar de inhoud

Pieters: "Belgian Knockout is opsteker voor golfsport in België"

 ma 21 mei 2018 11:37
Thomas Pieters haalde de cut, maar verloor zijn eerste knockout-wedstrijd.
Thomas Pieters kan even uitblazen, nu de Belgian Knockout achter de rug is. De organisator blikt tevreden terug: "Maar ik ben verrast hoeveel werk er in gekropen is."

Met de Belgian Knockout heeft Thomas Pieters opnieuw een Belgisch toernooi op de Europese kaart gezet. Hoewel hij zelf al in de 1/32e finales sneuvelde, blikt hij tevreden terug.

 

"Natuurlijk had ik graag in de finale gestaan", vertelt hij aan Sky Sports. "Maar het is een fantastische week geweest. Ik ben wel opgelucht dat het voorbij is. Het was zwaar."

 

"Of ik nu drie toernooien per jaar wil organiseren? Als jij meehelpt misschien", grapt Pieters. "Ik ben verrast dat er zoveel werk in is gekropen. Ik heb nu veel meer respect voor de organisatoren, want dit was nog een klein toernooi."

 

"De spelers waren heel positief en ook de fans waren fantastisch. Het heeft mijn verwachtingen overstegen. Dit is een opsteker voor de golfsport in België."

Pieters: "Het heeft mijn verwachtingen overstegen"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.