• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan stopt als Rode Duivel: "Met veel pijn in het hart"

  Radja Nainggolan bergt zijn truitje van de Rode Duivels op.

  0 / 0
  Radja Nainggolan zet een punt achter zijn internationale carrière. Bondscoach Roberto Martinez neemt hem niet mee naar het WK in Rusland en daar trekt de middenvelder zijn conclusies uit. "Spijtig genoeg is echt zijn niet goed genoeg voor sommigen", schrijft hij op Instagram.

  Dat Radja Nainggolan niet in de bovenste schuif van de bondscoach ligt, was al een tijdje duidelijk. De speler en Roberto Martinez hadden een knipperlichtrelatie.

   

  Nu de coach officieel bekendmaakte dat Nainggolan niet tot de voorselectie van 28 voor het WK behoort, heeft Nainggolan beslist om een punt te zetten achter het hoofdstuk-Rode Duivels.

   

  Op zijn Instagram-pagina heeft Nainggolan aangekondigd dat hij het bij de nationale ploeg voor bekeken houdt. "Met veel pijn in het hart maak ik een einde aan mijn internationale carrière", schrijft Nainggolan.

   

  "Ik heb er altijd alles aan gedaan om erbij te zijn en België te vertegenwoordigen. Spijtig genoeg is ECHT zijn niet goed voor SOMMIGEN. Vanaf vandaag zal ik dan ook de eerste supporter zijn..."