• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea-eigenaar Abramovitsj mist FA Cup-triomf door visumproblemen

  Abramovitsj miste de FA Cup-triomf van zijn ploeg.

  Roman Abramovitsj, de eigenaar van voetbalclub Chelsea, is niet voorlopig niet meer welkom in Londen. De Russische miljardair beschikt al enkele weken niet meer over een geldig Brits visum. Hij heeft een hernieuwing aangevraagd, maar de Britse autoriteiten hebben nog geen groen licht gegeven.

  Waar Abramovitsj op dit moment verblijft, is niet geweten. In elk geval was hij gisterenavond niet aanwezig op Wembley tijdens de finale van de FA Cup. Zijn club Chelsea ging nochtans met de hoofdprijs lopen.

   

  Het visum van de rijke Rus liep vorige maand af. Hij zou wel degelijk de procedure gestart zijn om een nieuw visum te krijgen, maar de Britse autoriteiten maken voorlopig geen haast. Lees het volledige verhaal op vrtnws.be.