• home
 • video
 • pas verschenen

  Wullaert pakt nu ook beker met Wolfsburg en lonkt naar treble

  Tessa Wullaert pronkt met beker.

  Tessa Wullaert pronkt met beker.

  Landskampioen Wolfsburg heeft ook de Duitse bekerfinale bij de vrouwen gewonnen. In een beklijvende wedstrijd tegen Bayern München haalden ze het pas na strafschoppen. Red Flame Tessa Wullaert vierde mee vanop de bank.

  Bij de mannen moet Wolfsburg strijden voor het behoud in de Bundesliga, maar bij de vrouwen staan de Wolven aan de top. Ze kroonden zich voor het tweede jaar op rij tot landskampioen en daar komt nu ook bekerwinst bij.

   

  Wolfsburg, met Tessa Wullaert op de bank, had meer dan genoeg kansen om het af te maken in de reguliere speeltijd, maar Bayern sleepte strafschoppen uit de brand. Een thriller van formaat eindigde in het voordeel van de landskampioen (3-2), goed voor de vierde bekerzege op rij.

   

  De dubbel is binnen, maar Wolfsburg kan donderdag de kers op de taart zetten in de Champions League-finale tegen Olympique Lyon. Verlaat Wullaert de Bundesliga met de treble?

  Tweet: