• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Blijft Hazard bij Chelsea? Rode Duivel lacht alle vragen weg

  Er wordt al een hele tijd gespeculeerd over de toekomst van Eden Hazard bij Chelsea. Ook na de FA Cup-finale kreeg de Rode Duivel heel wat vragen over een mogelijke transfer, maar hij liet niet in zijn kaarten kijken. Hazard antwoordde met een kwinkslag.

  Chelsea greep naast een Champions League-ticket en dat zou voor Eden Hazard wel eens een reden kunnen zijn om de Londense club deze zomer te verlaten. Hij weigerde tot nu toe alleszins zijn contract te verlengen, maar voorlopig houdt hij zelf de lippen stijf op elkaar als het over een mogelijke transfer gaat.

   

  "Of deze prijs een invloed heeft op mijn beslissing? Nu ben ik gewoon blij", wimpelde hij de BBC af. Voor de camera van BT Sport vertelde hij hetzelfde verhaal. "Nu moet ik me focussen op het WK, maar eerst nog een paar dagen vakantie. We praten nog niet over volgend seizoen."

   

  Maar ook ploegmaat Antonio Rüdiger drong aan. "Eden Hazard blijft", verzekerde die. "Als Antonio Rüdiger elke match zo speelt als vandaag, dan blijf ik. Dat beloof ik", grapte Hazard.