Ga naar de inhoud

meest recent

      Neymar zet revalidatie en WK-voorbereiding voort in Brazilië

       vr 18 mei 2018 07:42
      Neymar vliegt vannacht terug naar Brazilië.
      De Braziliaanse sterspeler Neymar heeft de toestemming gekregen van PSG om terug te keren naar Brazilië. Daar zal hij zijn revalidatie kunnen voortzetten met het oog op het WK. Neymar hervatte de trainingen al in Parijs, maar is niet inzetbaar voor de wedstrijd tegen Caen zaterdag.

      De Braziliaan werd al geselecteerd voor het WK in Rusland, maar is nog volop aan het revalideren om weer fit te geraken.

       

      "Neymar hervatte de trainingen met zijn ploegmaats en kon met zijn fysische voorbereiding beginnen" vertelt de Franse club. 

       

      "Het feit dat hij niet inzetbaar is voor het duel tegen Caen, betekent dat hij vannacht mag terugkeren naar Brazilië om voort te revalideren met het nationale team."

       

      Neymar was al out sinds 25 februari na een enkelblessure tijdens de wedstrijd tegen Marseille. In maart werd de aanvaller nog geopereerd, waarna hij zijn revalidatie begon.

      Deze week trainde Neymar al mee met de groep:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.