• home
 • video
 • pas verschenen

  Casillas weet niet van ophouden en verlengt voor een jaar bij Porto

  Casillas doet er nog een jaartje bij.

  De Spanjaard Iker Casillas heeft zijn verblijf bij FC Porto met een seizoen verlengd. De 37-jarige doelman kwam in 2015 naar de club, waar hij dit seizoen de titel mee pakte. Het nieuwe contract zou wel een fikse salarisverlaging betekenen.

  Dit seizoen veroverde Iker Casillas zijn eerste landstitel in Porto, volgend seizoen kan de Spanjaard het dus opnieuw gaan proberen.

   

  In Spanje had hij eerder met Real Madrid ook al 5 landstitels (2001, 2003, 2007, 2008 en 2012). In de Spaanse beker was hij 2 keer succesvol (2011 en 2014) en ook in de Champions League veroverde hij 3 titels (2000, 2002 en 2014).

   

  Volgens het Portugese dagblad Jornal de Noticias zou Casillas hebben toegestemd met een fikse salarisvermindering. Begin maart meldde de club nog dat "San Iker" Porto zou verlaten. Zijn loon woog te veel op het spelersbudget. Tot dit seizoen was de Spaanse doelman met een brutoloon van 7,5 miljoen euro per jaar de best betaalde speler in de Primaira Liga.

  Tweets: