• home
 • video
 • pas verschenen

  Na 8 jaar kiest technisch directeur van PSV voor avontuur bij Everton

  Brands gaat voortaan knuffelen in de Premier League.

  Marcel Brands neemt afscheid van PSV. Na 8 jaar dienst heeft de technisch directeur beslist in te gaan op een aanbieding van Everton. Brands wordt door PSV bedankt voor de wederopstanding van PSV, dat de afgelopen vier seizoenen drie keer de titel pakte.

  Het was geen geheim dat Everton al een tijdje hengelde naar de diensten van Brands, maar de technisch directeur wou voor het einde van het seizoen niet communiceren over een overgang. Vandaag maakte hij het nieuws dan toch bekend. "Een enorm moeilijk besluit, maar ik denk dat dit een goede stap op het juiste moment is”, zei Brands

   

  De Nederlander verlaat PSV na 8 seizoenen. Everton koopt het contract van Brands, dat tot 2020 doorliep, af. Het is nog onduidelijk wie Brands zal opvolgen. 

   

  De club bedankt Brands om bij te dragen aan "enkele uitstekende transfers die het financiële fundament van PSV verstevigde. Ondertussen bouwde Brands aan een potentiële kampioenenploeg en hervormde hij de technische organisatie en de jeugdopleiding naar internationale maatstaven."