• home
 • video
 • pas verschenen

  Jeugdinternational Openda langer bij Club Brugge

  Openda maakte in 2016 de overstap van Standard naar Club.

  Landskampioen Club Brugge heeft het aflopende contract van Löis Openda, een spits, verlengd tot 2020. De 18-jarige Belgische jeugdinternational speelt sinds 2016 blauw-zwart.

  In 2016 ondertekende Openda een tweejarig contract bij Club Brugge, dat hem een jaar eerder bij de jeugd van Standard had weggeplukt. De snelle aanvaller deed ondertussen onder meer ervaring op in de UEFA Youth League en de Viareggio Cup, een prestigieus toernooi in Italië.

   

  Openda, die ook Belgisch jeugdinternational is, was vorige week in de verloren bekerfinale bij de beloften tegen Racing Genk nog goed voor een doelpunt en een assist. Hij kon het Brugse bestuur overtuigen en wordt daarvoor nu beloond met een nieuw contract.

  Tweet: