• home
 • video
 • pas verschenen

  "Nooit contact gehad met Sagnol. Noch voor Pairi Daiza, noch voor Anderlecht"

  Sagnol was tot voor dit seizoen assistent-trainer bij Bayern München.

  Willy Sagnol zou volgens het Duitse sportblad Bild in beeld zijn bij Anderlecht om er Hein Vanhaezebrouck op te volgen als trainer. Voorzitter Marc Coucke ontkent op Twitter in alle talen: "Ik heb meneer Sagnol nog nooit gezien."

  "RSC Anderlecht will Bayern-ex Sagnol." Dat kopte Bild vandaag. De Franse ex-international en tot begin dit seizoen assistent-trainer bij Bayern München zou bij de recordkampioen Hein Vanhaezebrouck opvolgen als hoofdcoach.

   

  Voorzitter Marc Coucke ontkent in alle talen en liet op Twitter weten dat hij "meneer Sagnol nog nooit gezien heeft". Vanhaezebrouck heeft in het Astridpark ook nog een contract tot het einde van volgend seizoen.

  De tweet van Coucke:

  Het artikel in Bild: